onsdag, mars 28, 2007

Årets første grillings!

Som om ikke søndagsturen til Skredderdalen var fantastisk nok, fulgte mandag ettermiddag med årets første grilling i Nordnesparken! All ære til Lene som (tror jeg) var den som tok initiativ til dette. For selv om vi fremdeles er i mars var utegrilling fullt mulig i det fantastiske Bergensværet som råder denne uken! Dette er ukens anbefaling - grill ute! Mmmm:)

Hege, Marita og Lene

A hot man with a hot dog
Solnedgang sett fra Nordnes

Jeg er lykkelig!

mandag, mars 26, 2007

Skredderdalen

Jeg har atter en gang opplevd hvor fantastisk Bergen er! Igår gikk min og Maris søndagstur til Skredderdalen, som ligger mellom Fløyen og Stoltzen. Luften er herlig frisk, stien går på siden av fossefall, og opplevelsen av å være ute i naturen er virkelig til stede. Kaffi, kake, eple, sjokolade og en god drøs ved et stille vann med sola i ansiktet gjorde at batteriene ble fulladet for denne siste uken før påske. Aah... herlig!

Mm... Grønn er en herlig farge!

torsdag, mars 22, 2007

Jeg er visst ikke rar nok...

.. i den forrige posten, men nå har jeg kommet på flere ting som er (om mulig) enda rarere! Tro det den som kan..

# Jeg elsker å se på Americas Funniest Home Videos (kan bekreftes av Kristin) - ler høyt og klapper i hendene!

# Jeg elsker å se amerikansk fotball live

# Jeg kan lage en slags klikke-/knipselyd når jeg stikker fingeren i øret

# Jeg kan få knytteneven min inn i munnen min - vet ikke om det sier mest om munnen eller hånda mi

Rart, eller?

mandag, mars 19, 2007

Blogge-tikken

Jeg har blitt tatt av Siv Ragnhild i blogge-tikken, så da må jeg nesten bare følge opp!

Regler:
Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv, eller rett og slett noe ingen andre vet. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

Her er mine seks ting:

#1
Jeg ELSKER lister – for så å stryke ut når ting er gjort. Går for eksempel aldri på butikken uten en handleliste…

#2
Jeg elsker å lese Donald-blader (de fleste i alle fall)

#3
Jeg har spilte fiolin, blokkfløyte og håndball når jeg var yngre

#4
Jeg vært nærsynt siden jeg var 10 år, og husker ikke hvordan det er å se helt tydelig uten hjelpemidler..

#5
Jeg har en onkel Tom og en fetter Anton i USA (for de som har lest både Donald og Onkel Toms hytte er det egentlig litt tidig)

#6
Jeg er en kronisk korrekturleser - finner alle skrivefeil overalt... Litt slitsomt til tider, men mest festlig:)


Og jeg tar: Kristine, Kamilla, Jenny Marie, Helga, Kristin og Klara. Dere "har" den!

torsdag, mars 08, 2007

Oslo, kaffi og Hjørdis

Å besøke venner som bor andre steder kan ofte føles litt som å komme hjem. Spesielt når en trenger en liten avkobling fra det livet man vanligvis har (som ofte består av skole og regn), er det godt å komme til ikke-skole og sol. I helgen besøkte jeg og Rune Kamilla, Ole og Hjørdis. Mer om hvem Hjørdis er kommer senere:)

Helgen var svært avslappende, med minmalt av aktiviteter. Lørdag tok vi buss til Majorstua, og besøkte den nye Zara i Bogstadveien. Jeg hadde egentlig sinnsykt stor forventning til butikken siden jeg har funnet så mye bra før på Zara i andre byer (London, NY), men butikken var så overbefolket av kupp-søkende mennesker at det jeg ikke så nytten av å stå i kø til venterommet med mindre jeg fant noe som jeg bare måtte prøve... Bedre lykke neste gang sier jeg, og må minne meg selv på at lørdag midt på dagen kanskje ikke er det beste tidspunktet å besøke en ny butikk på.

Vi tok en pause på Kaffebrenneriet, og jeg fikk Kaffe Mocca med hjerte i! Har aldri fått det før..


Søndag gikk vi tur, og heldig for oss ligger dette røde huset i nærheten av der Kamilla og Ole bor! Noen som kjenner det igjen? Det er akkurat slik det var på Barne-tv når vi var små! Bortsett fra at da var selvsagt huset mye mye større, og det var nesten en mil mellom porten og inngangsdøren. Når vi såg dette huset hørte jeg inne i hodet mitt "Her i Portveien 2, vil vi la la la la la (husker ikke resten)". Ah, de barndomsminnene..


Hjørdis er familien Urdals nyanskaffede katt, som eies på deling med et annet par. Smart ordning! Hjørdis ble fort husvarm og var utrolig morsom - jeg har aldri sett en katt jage halen sin før.. Mitt forhold til Hjørdis er nok litt delt, ettersom hun får meg til å bli nyse, klø i øynene og snyte meg - jepp, jeg er allergisk. Typisk, men jeg er like glad i Hjørdis for det!

Kamilla og Ole, tusen tusen tusen takk for en deilig og avslappende helg hos dere. Og Hjørdis:)