onsdag, juli 01, 2009

Sommertur i Norge!

I år ble ferien vår til en en Norgesturne! Vi har visst venner og slekt langs hele den sørlige Norskekysten, og i år bestemte vi oss for å slå mange fluer i en smekk og besøke så mange vi bare klarte.

Vi begynte i Rogaland, hos Hege og Magnus på Gilja. Jeg fikk ikke tatt så mange gode bilder her - til tross for at det var her vi var lengst..

I Rogaland traff vi også Dorthea og Anders - Dorthea gikk med Rune på Gimlekollen. Vi besøkte gården til Dortheas foreldre på Bryne (?), og fikk sett både kyr, Norges fineste strand (var det ikke Orrestrand den het mon tro?), og smakt på en fantastisk deilig iskrem laget på Vigrestad. Mmmm...
Rune og Dorthea på stranden


Dorthea


De kitet her på stranden også - vinden var ganske sterk denne dagen - derfor har vi jakker og gensre selv om det ser ut som at vi er i Syden.. :)


Den lokale isen... Yummy for my tummy!
Legg merke til at det står at den inneholder "Om lag 1 liter"..


Melken til denne isen kommer fra slike dyr - som det er mange av i Rogaland..:


Mer is!


Nabohunden til Magnus og Hege ELSKET å leke fotball - og det kan det se ut som at Magnus gjorde også.


Etter fem deilige dager i Rogaland med mye herlig vær gikk turen videre til Kristiansand. En natt sov vi hos mine kjære besteforeldre.

Mormor:)


Etter Kristiansand dro vi videre til Oslo, med en kjapp tur innom Sverige. Vi hadde fått snusen i at en del babyutstyr kan være mye billigere over grensen. Og det stemte! Vi fikk kjøpt både vippestol, badebalje, leker og klær til en del lavere pris enn i Norge. Jippi for å spare penger! Så fikk vi sove en natt hos Elisabeth i koselige Enebakk, som viste seg fra sin beste side i det fantastiske sommerværet.

En is måtte til på fergen mellom Horten og Moss..


En gammel husmannsplass, nærmeste nabo til Elisabeth:


Kameraet vårt er litt stort og tungt (men gir i gjengjeld herlige bilder, og mange muligheter), - er dessverre ikke ideelt å dra med seg en hel dag i Oslo når en er gravid og varm og blir fort sliten i bena..
Tusen takk til alle dere som gav oss husly! Magnus, Hege og Filip, mormor og morfar, Elisabeth, og Kristoffer.

Jeg avrunder med noen bilder fra piknik på Ringshaug strand i Tønsberg sammen med Kristoffer og Margunn - en nydelig sommerkveld på Østlandet!


Jeg og mannen koser oss!


Fint eller hva? :)


Kristoffer og Margunn vasser i lunkent vann - klokken ti på kvelden. Dette er sommer!

Ingen kommentarer: